sábado, 24 de mayo de 2014

Una final de Champions i 2 partits q valen 1 campionat!

Atleti, Madrid, Peralada i Martinenc, 4 equips i 3 possibles campions...

Festa del futbol europeu i festa del futbol  madrileny! Madrid o Atleti, Atleti o Madrid! Avui un dels dos clubs madrilenys es coronarà campió de la Copa d'Europa per primera o desena vegada...

Segurament les emocions jugaran un paper destacat en el desenllaç de la final. Uns la comencen amb la pressió històrica d'aconseguir el preuat títol per enéssima vegada, mentre els altres la disputen amb la pressió històrica d'aconseguir-la per primer cop i éssent aquesta, la segona oportunitat!

Ambdós han fet una competició brillant i han arribat al final amb justícia! Qui la guanyarà? Potser qui més gana tingui durant tot el partit i qui millor sàpiga gestionar el marcador i tot allò q vagi succeint durant el partit... Si hagués d'apostar per un dels dos, ho faria per l'Atleti. Tot i q si els blancs van veure el bàsquet i s'ho han mirat amb ulls d'aprendre  aquesta gestió d'emocions, tb tindran les seves oportunitats!

Uns quilòmetres més a prop, dos equips es juguen també la seva temporada en el primer matx-ball de l'any. Parlem de la Primera Catalana, i més concretament de dos equips amb història a la Tercera Divisió, una categoria q volen recuperar aquest cap de setmana.

Es tracta del CF Peralada i del FC Martinenc. Tant un com l'altre han fet disputat la seva competició d'una forma brillant mantenint-se des del primer dia a dalt de tot de la classificació! I, com déiem la setmana passada amb l'article sobre la justícia del títol de lliga de l'Atleti, ambdós mereixen quedar campions per la trajectòria durant la temporada...

I és q al grup1 de Primera Catalana, els homes de Nacho Castro són líders per la seva regularitat: només han perdut 1 partit i porten 25 jornades consecutives sense perdre! Al grup2, els homes de Manel Moya han liderat el grup des de la jornada 9, sent també l'equip més golejador!

Gironins i Barcelonins juguen a casa! Davant la seva afició! Això sí contra dos rivals complicats... Els de l'Empordà tindran al davant al filial del Girona, q tot i ja  no tenir opcions a disputar la promoció voldran fer un bon partit per guanyar-se un lloc al primer equip o, qui sap, a l'equip veí a Tercera!
Per la seva banda, els del Guionardó juguen contra un Viladecans q encara somia amb assaltar al líder i disputar-li la primera plaça, tot i q de reüll haurà de mirar al tercer classificat si no vol perdre d'una tacada les opcions de jugar la promoció!

"Quíen dá más?". "Hagan sus apuestas!"
Per la part q em toca, aposto pel Peralada del meu amic Nacho i pel meu Martinenc!

Sort a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario