domingo, 11 de mayo de 2014

S'acaba la Segona B i la Tercera...

Quan s'arriba a la jornada 38, s'arriba a la jornada final! I això significa que el campionat arriba conclou! Qui quedarà primer? Qui farà play-off? Qui baixarà?

En molts dels casos aquestes preguntes es resolen, o més aviat es resoldran, en uns minuts!!! És a dir, a la darrera jornada i en moltes ocasions, en els darrers instants del partit... Jornada de transistors! O millor dit, jornada de "twitter"

A la categoria de bronze els catalans estan "on fire" i ocupen les 4 primeres posicions, és a dir, les de play-off per ascendir a Segona A i fer companyia a Sabadell, Barça B i Girona (esperem!). Al costat oposat, el Prat és l'únic català q podria despedir-se avui d'aquesta categoria!

El Llagostera amb 66 punts encapçala la taula i és qui més probabilitats té de quedar campió! Doncs igual que l'Atleti a Primera Divisió, depén d'ell mateix per certificar un títol, q d'altra banda, s'ho mereixeria...
Juga a casa contra un Elche B q, guanyant supera al Llagostera i inclús podria deixar als gironins fora del play-off si els altres tres catalans guanyen els seus partits! Seria una d'aquelles injustícies del futbol!

L'Hospi, amb 65 punts és segon i es juga a Xàtiva les seves opcions, inclús de quedar primer si el Llagostera no guanya! Després de la remuntada q ha fet l'equip riberenc amb Kiko Ramirez, també seria un premi disputar les fases d'ascens! Una derrota a terres valencianes també podria significar l'adéu a les places de privilegi... L'Alcoyano i l'Atlètic Balears segur q esperen una "ajuda" d'un Xàtiva sense cap aspiració...

El Lleida Esportiu està en la mateixa situació q l'Hospi, amb 65 punts i amb Alcoyano i At.Balears "al acecho". Juga a casa d'un Badalona també sense cap aspiració...

El Nàstic és l'únic q juga a casa, també contra un rival "sense aspiracions", l'Huracán. Amb 64 punts és qui més pendent ha d'estar del partit a Llagostera, ja q l'Elche té els mateixos punts q els tarragonins. Qualsevol resultat q no sigui la victòria pels granes, seria una oportunitat d'or també per Acoyano i At.Balears, q poden ser els grans beneficiats dels "nervis" dels rivals, sempre i quan ells guanyin els seus respectius partits.

Maletins? Segurament sí... O potser, per primera vegada no... Però sigui com sigui la part de dalt està molt més emocionant q la lliga a 3 dels professionals de la Liga BBVA.

El Prat, està 2 punts del València-Mestalla. Els potablava juguen a casa d'un Olot sense res en joc, més enllà de la seva honestedad, i els "ché" juguen a casa contra un Sant Andreu, també ja amb els deures fets. Una victòria del Prat i una derrota del València, deixaria als del llobregat al partit de promoció per no descendir. Un premi a la gran segona volta q han fet... Ho esperem!

A Tercera Divisió sí q trobem una lliga a 3... O millor dit, dues ligues de 3!
I és q Cornellà i Muntanyesa estan empatats a 70 punts i l'Europa està a un sol punt; lluitant per la primera posició! Però Rubí, Terrassa i Ascó lluiten per la quarta posició, la darrera q dona dret a la promoció.

El Cornellà juga a casa d'un Castelldefels ja salvat! La Monta juga a casa, també contra un "salvat", el Vilassar. I l'Europa també juga a l'estadi, en aquest cas contra un Masnou q també gaudeix de la seva "salvació". I és q, el Gavà-Santboià, permet respirar a Castelldefels, Vilassar i Masnou. Únicament les primes a tercers o l'honor faran trontollar a Cornellà, Montanyesa o Europa.

El mateix passa a Rubí, q amb 66 punts encapçala el club d'equips q aspira a tancar el play-off. El seu rival, el Santfeliuenc tb ha fet els deures. El rival del Terrassa de Miki Carrillo és el Cerdanyola del seu germà Toni. I el rival de l'Ascó, és la Grama, q juga el seu darrer partit a 3a.Divisió.

Serà una jornada de fair-play, de maletins, de suspicàcies...
Pero sigui com sigui, una jornada ben emocionant!!!

Sort a tothom



No hay comentarios:

Publicar un comentario