martes, 4 de marzo de 2014

Torna el futbol, i jo?

Després d'uns dies d'absència de futbol toca tornar-s'hi a posar...

Tot i q el futbol a la Tercera Divisió va seguir el  seu curs, és com si el nostre món s'hagués aturat durant aquesta setmana de Carnaval! És cert q ha passat més ràpid del q pensava, però no es tractava d'un cap de setmana "normal".

Ara arriba l'hora de la veritat...
Aquesta ja és una setmana "normal", d'entrenaments vull dir; amb un cap de setmana "normal", de partits vull dir. Per a q després ens queixem de la rutina oi?

Tocarà doncs mirar calendari i analitzar quins partits cal anar a veure...
Siguem sincers, com a entrenadors "en paro" la conveniència és veure aquells equips amb dinàmiques negatives i q necessitarien un cop de mà! La motivació però és veure aquells equips dels q t'han parlat tan bé q gairebé et sents amb l'obligació moral d'anar a veure per a admirar el seu joc o el seu desplegament tàctic! Inclús és moment per a veure aquells companys q  durant la  temporada nohaspogut seguir!

Com tot, són petits dilemes i petites decisions q un ha de prendre a consciència. Cal saber q les oportunitats no passen quan un vol (sabeu allò dels trens no?), sinó q cal anar a buscar-les... Cal estar a l'aguait i no perdre's en allò de "ja em trucaran". Cal ser conseqüent i actuar en consonància!
No és estar de sort sinó buscar-la...

M'acompanyeu?


No hay comentarios:

Publicar un comentario