domingo, 31 de marzo de 2013

Una tercera que crema...

A falta de 8 jornades per al final, la Tercera Divisió està q crema! Més igualada impossible!
Tan sols 2 equips respiren tranquils (Rapitenca i Rubí), encara que els del Delta potser podrien somiar una mica amb l'ascens... Altres 2 gairebé han assolit ja la permanència: Santboià i Gavà (amb tants equips implicats en el descens díficil és q s'hi vegin afectats).

9 equips lluiten per evitar les 3 places de descens a Primera Catalana (Vic, Balaguer, Júpiter, Palamós, Castelldefels, Vilassar, Montañesa, Vilafranca i Gramanet); en contraposició, 3 equips lluiten per la primera posició (Olot, Europa i Cornellà) i 4 més per la quarta plaça q dóna dret a la promoció (Manlleu, Pobla, Figueres i Terrassa).
La cosa està q bull...

Per baix, un munt d'enfrontaments directes encara per disputar decidiran el futur dels equips a la Tercera d'enguany. El Vilassar haurà de jugar fins a 5 partits amb rivals directes. La classificació pot variar moltíssim d'una setmana a l'altra...
Sense anar més lluny, el Vic (darrer classificat a 6 punts del Palamós) haurà de jugar contra l'equip palamosí aquesta propera jornada. El degà del futbol català tb se les veurà amb qui ara marca el descens, el Júpiter (a 3 punts), a l'última jornada. El Balaguer, penúltim classificat, tindrà un parell de partit contra aquests rivals "sense res en joc" però en les tres darreres jornades! La resta de partits contra rivals q es juguen el play-off! Buf!
Castelldefels, Vilassar i Montañesa (empatats a 32) es poden beneficiar dels resultats de tercers clar, però bé hauran de sumar en els seus propis enfrontament si desitgen competir un any més a tercera. Precisament els mariners se les veuran amb els del Maresme a la jornada intersetmanal de l'1 de maig. Per la seva banda, la Monta ha de jugar contra els citats anteriorment, Santboià i Gavà.
No es poden despistar Vilafranca i Gramanet si no volen estar fins l'última jornada pendents d'un fil...Tant els colomencs com els penedesencs tenen partits contra els qui pateixen l'angoixa directa del descens! Quins nervis!

I per no ser menys, a la part alta també hi hauran interessants enfrontaments directes com l'Olot-Europa de la penúlima jornada. Això sí, no serà l'únic parit trascendental... Per exemple, aquesta setmana: Manlleu-Pobla; Pobla-Terrassa també a la penúltima; o Terrassa-Figueres, a la darrera jornada del Campionat.
Els actuals líders han de jugar tots els seus partits contra els equips q es juguen el descens i contra els q es juguen el play-off! Quin calendari espera als garrotxins! Sort q els 20 punts amb la cinquena posició és un mur infranquejable i ja tenen doncs, més q assegurat el premi de lluitar per ascendir a Segona B.
Europa i Cornellà, amb una posició similar també tenen el seu passaport envers la promoció d'ascens. Caldrà veure però les posicions finals d'aquest trío d'equips per saber qui tindrà l'opció de disputar "menys" i "més fàcils" eliminatòries... No perdre punts contra els d'abaix els donarà l'èxit. Sens dubte els cornellencs tindràn l'ull posat a la Garrotxa aquella jornada 37.

I la quarta posició? Més enllà dels enfrontaments directes, la darrera plaça q premia amb una eliminatòria d'ascens serà per aquell equip q no perdi punts amb aquells equips q no s'hi juguen "res". Els tarragonins no tenen cap partit d'aquests, així q són qui millor ho tenen! Ai, si fós tan fàcil!

Comença la loteria de les últimes jornades...
Per a q després diguin q el futbol és ensopit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario