martes, 12 de marzo de 2013

El guió previst...

Tot just acabada la primera meitat del partit, val a dir q el guió era el previst...
Cert és q la posició de Dani Alvés ha sorprès al Milan, amb aquesta defensa de 3. Però no ens ha sorprès als qui ja havíem seguit el Barça en altres temps!

El Barça ha tornat a fer una pressió q ha ofegat als italians. I curiositats del futbol, el Barça guanya i guanyarà l'eliminatòria pq ha defensat millor q el Milan! Transicions defensives molt ràpides dels barcelonistes q han recuperat molt ràpid la pilota... Això sí, increíble q  equips de primera línia tinguin tan pocs recursos per a sortir-se'n d'aquesta defensa pressionant! Quina pèrdua de pilota en el segon gol! (alguns només pensaran en l'ocasió fallada, però més important és la pilota perduda al mig del camp)

Sigui com sigui, el guió ja estava definit...
Gol abans dels   primers quinze minuts i q el Milan no marqués la seva ocasió!
Jo apostava per un 2 a 1 al final dels  45 minuts, això sí, després d'abançar-se els culés 2 a 0. M'he equivocat! Però continuo defensant el 4 a 1 final!
Aquest Milan és poc italià... I el Barça té el q necessitava, un resultat favorable per a sortir motivat la segona part i dominar la pilota per a q a mesura q passin els minuts adormir al contrari!

Sortirà però el Barça igual q ha començat la primera part? O modificarà i jugarà com sempre? Són els dubtes de tot entrenador al descans... Q faig? Si funciona, no toco res!  Però ja ho tenia previst... I si toco i ho espatllo? Ara ho veurem...