domingo, 14 de abril de 2013

2 jornades menys...

Quan s'apropa el final de campionat cada setmana es fa eterna i el cap de setmana passa volant... Tota la setmana preparant 90 minuts q són liquidats en un vist i no vist!

I més encara quan et van comentant a cau d'orella els resultats dels altres camps i veus q el teu equip encara no acaba de rutllar... I la cosa s'apreta!!! I tota la temporada pot quedar enfosquida per una segona volta deficient... I s'ha de guanyar sí o sí! Us sona el tòpic dels punts d'inflexió?

A falta de 6 jornades, el trío capdavanter continua en un puny! Sembla q cap d'ells vulgui distanciar-se per a  donar-li emoció fins a l'última jornada! I la lluita per la quarta plaça de playoff sembla començar a tenir amo i senyor... Però compte q 18 punts són molts i encara més quan hi han emparellaments directes!
La permanència també comença a apretar-se... El Vic q semblava liquidat ha tornat a ressorgir, el Balaguer q començava a treure el cap, sembla enfonsar-se! El Júpiter sumant puntet a puntet, però de forma insuficient i el Palamós q és capaç de vèncer a la Garrotxa i sembla voler donar caça a Vilassar, Montañesa i Vilafranca!

No us despisteu gaire q en qüestió de 2 setmanes tenim la setmana definitiva, la setmana de champions, aquella de 3 partits en 7 dies! I quins partits ens esperen... Això sí, abans la jornada de qualificació (com si de fòrmula 1 es tractés).

Si voleu saber-ne més, no dubteu a consultar les webs: www.tercera.cat i www.golcat.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario