lunes, 21 de abril de 2014

Títols q canvien percepcions...

Després q eliminessin al Barça de la Champions, l'equip blaugrana va perdre contra el Granada i va donar un pas enrere a la lliga. Molts culers ja pensaven q la Copa del Rey era una fita totalment inassolible! Això sense tenir en compte q el rival tampoc arribava en la seva millor dinàmica de resultats i sense el seu "jugador-franquícia!"

Qüestions de pensaments i sensacions. Aquelles sensacions q fan q després de perdre la final contra l'etern rival encara facin més pessimistes als seguidors blaugranes i encara més superbs als  seguidors madridistes. Així uns ja veuen la temporada en blanc mentres els altres ja parlen de "triplet".

I és q, un títol  pot fer canviar percepcions en un moment!
Algú em sabria dir d q estaríem parlant ara si el Neymar marca en aquella darrera ocasió on el pal evitava l'empat???

El partit contra l'Athletic Club és un clar exemple... Un a zero en contra i mocadorada d'un sector, guanya el partit remontant i Messi torna a ser l'ídol i l'equip encara té opcions! No sé amb quin mot qualificar aquest anar i tornar de pensaments, sensacions i emocions, però el q està clar és q hi ha gent q necessita quelcom al q aferrar-se i altra q està desitjant s'acabi tot plegat i torni a començar! Serà allò de les expectatives... Perdre la Champions per a molts implica definir la temporada com a un desastre!!!

Però q ningú ho oblidi, el Barça té les mateixes opcions q el Real Madrid de guanyar la lliga. Els blancs si guanyen a Valladolid estaran a 3 punts i average en contra, i els blaugranes a una victòria i un empat (és a dir els mateixos punts reals) ja q ha de jugar contra l'Atleti. Està clar q l'Atleti ha de perdre o empatar algun dels tres anteriors a l'enfrontament directe, però en el cas q això passés, el Barça tindria a l'abast el títol de lliga.

Aleshores, dic jo, els q avui ho veuen negre, potser ho veuran com una bona temporada. Sobretot si el Real no guanya la Champions!

Les lligues són llargues i més d'una s'ha guanyat o perdut a l'últim suspir... Ningú no recorda pas ara quina era la situació del Barça en les lligues de Tenerife o la del penal de Djukic. En aquell moment tb molts pensaven q tot s'havia acabat!!!

És o no qüestió de voler avançar aconteixements???

No hay comentarios:

Publicar un comentario