sábado, 12 de abril de 2014

Setmana Santa

Una altra vegada la lliga fa una aturada... I és q aquest any el calendari del futbol català no ha estat gens apropiat per a les planificacions!
Així ens hem trobat q més q perioditzar els cicles de treball hem hagut de preveure les setmanes de NO LLIGA q hi han hagut durant el campionat! Això sí, ningú podrà parlar de cansament...

Bromes a part, aquest cap de setmana és el darrer abans de la Setmana Santa i, com és habitual, és el moment ideal per a q els equips es posicionin de cara a les últimes i trascendentals jornades. En restaran 6, 18 punts en joc! Q no és poc!

Així q aquesta jornada és com la Q3 de la fórmula1. Qui millor acabi després d'aquest diumenge, tindrà un lloc privilegiat per poder assolir el seu objectiu.

No és una final, però arribar a Setmana Santa després d'una victòria o fer-ho després d'una derrota serà quelcom similar a rebre un gol just abans del descans o just després d'iniciar la segona meitat. Q cadascú en jutgi la seva repercussió...

Sigui com sigui, tothom ha de fer els càlculs del q resta, i estudiar bé el calendari propi i dels rivals i res més q anar "partit a partit" i planificant només i exclusivament, setmana  a setmana. Ara no val mirar més enllà d'una jornada, no hi ha temps per errors!

Sort for everybody!

No hay comentarios:

Publicar un comentario