lunes, 29 de julio de 2013

Comença la pretemporada... Setmana 1

El cap de setmana del 7/8 setembre ja el tenim en el punt de mira! Retrocedim sis setmanes i comencem a preparar-nos per arribar el millor possible a l'inici del campionat!!!

La setmana 1 la situem en la preparació general, ja sabeu, després del període vacacional es tracta de tornar a agafar l'hàbit... Tornar-se a calçar les botes (abans ens posarem però les bambes per aclimatar tb els nostres peus), tornar a la disciplina de grup, a veure els companys i conèixer els nous fitxatges, tornar a còrrer darrera una pilota o empaitant un rival...

Sigui com sigui és el primer moment de contacte amb el grup i val la pena cuidar al màxim els detalls! Com q tenim temps per a treballar en tots els sentits, treballem! Sin prisas pero sin pausas!

Setmana 1= resistència aeròbica (capacitat) i començar a definir el model de joc (principis ofensius i defensius universals q podrem ja començar a aplicar en qualsevol dels jocs q proposem)

Recordeu q l'ATLETISME és un esport diferent i q el cal entrenar és a jugar a futbol, és a  dir, la nostra manera de jugar a futbol.
Físic sí, però el màxim d'interrelacionat possible amb l'aspecte tàctic!!!

Seguirem informant...

No hay comentarios:

Publicar un comentario