sábado, 23 de abril de 2011

Per Sant Jordi, una de llibres...

Per Sant Jordi, una rosa i un llibre...
Així ho diu la tradició en nomesmisters hi volem col.laborar amb un parell de ressenyes esportives clar!

La primera, l'estrella! El llibre d'en XESCO ESPAR (ex-entrenador FC Barcelona secció Handbol) es títula: "Jugar con el corazón. La excelencia no es suficiente" i és de l'editorial Plataforma.

Sense dubte la seva lectura no et deixa indiferent...
Mil i una frases d'aquelles q et deixen el cap ple de pensament com ara el "ostres, és veritat"; i per suposat pensant q aquella vegada q vas fer això o allò si hagués tingut en consideració el q diu aquí o allà...

Realment, el cos et demana llegir-ho i rellegir-ho una i altra vegada!

Ara q la motivació està de moda, és un bon llibre per endreçar les idees q tenim!

I q ningú es pensi q només va dirigit a aquells q es volen dedicar professionalment a l'esport, sinó q serveix per la vida en general i per suposat per a qualsevol de les categories q entrenem!
El tema és aprofitar la idea i adaptar-la a la realitat de cadascú.

Deixeu-me però us en citi una q ho resumeix... "cuanto mayor el logro conseguido, mayor el riesgo asumido"

----------


La segona proposta, una de futbol...
Fa uns dies, a la classe de primer nivell de Tècnica un company ens va recomanar un llibre: "Fútbol: Técnica del fútbol. El ABC del entrenamiento juvenil" de l'Editorial Paidotribo i quin autor és Birger Peitersen.

Ens comentava com l'havia ajudat en els seus inicis com a entrenador, doncs es tracta d'un llibre q t'explica la teoria dels conceptes tècnics amb imatges i exemples (100 exercicis) de com treballar les diferents accions q hi apareixen.

Així mateix, un jove Brian Laudrup (segurament coneixeu més al germà...) ens explica com fer fintes i driblatges. Una bona manera de començar, sense dubte!

Això sí, serveixi de recomanació el no voler copiar el q fan els altres sinó voler adaptar les idees dels altres a la realitat de cadascú!

No hay comentarios:

Publicar un comentario