miércoles, 20 de abril de 2011

1 final, 2estils, 1 sol guanyador...

Després del primer partit dels quatre (sembla no jugui ningú més a futbol q aquests dos grans) podem afirmar sense equivocar-nos q la lectura per part de tothom va ser: hem guanyat! com en les eleccions... només hi ha un guanyador, però totes les candidatures es proclamen vencedores d'una o altra manera!

Això és el q va passar dissabte en el primer duel!!!

L'empat q a priori només servia als de la ciutat comtal (com diuen en les "espanyes") per a mantenir les distàncies (q no és poc premi) va resultar un gran resultat per ambdós! Si més no curiós! En la final es veurà (si es q té trascendència directa...)

Qüestió de motivació vers la final, clar! Tothom necessita reforçar positivament als seus! Uns no van perdre després de ser humiliats en els últims partits i als altres ja els està bé q el seu rival no els guanyi i els escurci l'avantatge...

Doncs això, la vareta màgica dels entrenadors (diguem-li motivació) ens permet proclamar-nos vencedors sigui quin sigui el resultat d'un partit! És qüestió de girar la truita, és només qüestió de fer veure i fer creure q el camí és el correcte i q aquest camí ens porta a l'èxit!!!

La final donarà o no la raó als arguments de uns o altres!

Però q ningú no dubti, q després del partit, tothom en farà la seva lectura de cara a la següent competició... El futbol és així!

No hay comentarios:

Publicar un comentario