martes, 5 de agosto de 2014

Comença els #historics2014, comença la pretemporada

Tot i q fa uns dies molts equips han començat a caminar, no és fins als @thistorics (http://www.torneighistorics.cat/) q no comença "oficialment" la  pretemporada... Almenys pel grup català de 3a.divisió!

Tot i q enguany, la Copa Catalunya també es desenvolupa a la pretemporada, fins a 7 equips del grup V participen en l'edició actual dels Històrics.

La càmera treurà fum per començar a enregistrar les imatges dels nostres rivals. És el primer moment per a prendre mides del q es poden trobar els nostres a la competició retrobada 19 anys després.

Això sí, com q parlem de pretemporada, haurem de tenir especial cura a no extreure'n conclusions dogmàtiques... Es tracta de la primera idea de joc de cadascun dels rivals q, segurament, anirà evolucionant a mesura q transcorri aquest període preparatori.

Començarem a crear les carpetes per desar tot el material gràfic q tinguem i esperarem a l'inici de la competició per veure'n el seu desenvolupament. Com q durant l'any només tindrem les imatges del partit a quinze dies vista, no estarà de més tornar a veure quina era la idea de joc d'aquests rivals ara q els resultats no en contaminen la proposta.

Dit està!
Molta sort a tothom qui participa als Històrics2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario