miércoles, 5 de febrero de 2014

Adéu 2n, Hola 1r

Ja ha arribat el moment de despedir als alumnes de 2n! I donar la benvinguda als alumnes de 1r...
Com es diu normalment, ha estat curt però intens ;-)
Avaluar, programar setmana a setmana i entrenar! Tot un curs resumit en 3 paraules.

I és q la vida de l'entrenador és fàcil, només hem d'aprendre a  llegir q ha passat i q està passant, interpretar el pq ha passat o està passant i entrenar allò q volem corregir del q ha passat o allò q volem q passi!
Per a tot això hem après a utilitzar les tecnologies per a observar amb més objectivitat (diguem-li gravar partits i analitzar-los amb LONGOMATCH per exemple), hem après a planificar tenint en compte els beneficis físics q ens dona la llei de sobrecompensació i tenint en compte la classificació relativa dels rivals, i hem après a utilitzar noves formes didàctiques (moviments i evolucions, accions combinades col.lectives, rutines de joc, treball d'estratègia i 11 contra 11).
Per suposat, respectant una idea i estil de joc (diguem-li també fonaments del joc), tenint clar q el rival condicionarà el treball de la setmana com també serà un condicionant la dinàmica de resultats.

I conte contat, crèdit acabat!

Així q, és moment de tornar a començar! És l'hora d'encetar un nou curs amb els alumnes de primer...
Serà doncs el moment de parlar d'organització dels jugadors, dels plantejaments educatius del futbol, de noves metodologies i formes didàctiques q relacionin els fonaments de joc amb un sistema i una metodologia de treball.
Això és futbol i això és entrenar!
Som-hi!
Comencem???

No hay comentarios:

Publicar un comentario