miércoles, 1 de enero de 2014

2014 desitjos de prosperitat...

Cada any q comença tenim tendència a fer propòsits! Propòsits q en moltes ocasions som  conscients no complirem, però ens ho proposem...
La gràcia dels propòsits està, precisament, en això! En pensar què podem fer per a millorar quelcom q creiem no hem fet prou bé l'any anterior...

Hem de ser realistes però i fer propòsits assumibles, del contrari, arribarem a final d'any i direm una i altra vegada allò de: "mira q m'ho havia proposat!"; o allò de: "l'any q vé sí!"

Els propòsits doncs, com en la planificació: objectius a curt i mitjà termini, no objectius a llarg plaç! Objectius fàcilment mesurables i q permetin anar veient l'evolució q fem!
D'aquesta manera segur q la nostra autoestima creixerà i la confiança en seguir el camí ens donarà l'energia per a no defallir a l'intent!

Això sí, ser realistes no vol dir deixar de somiar! No confonguem els termes...
Si no deixem volar la imaginació, de ben segur q el q fem serà quelcom semblant al q fem actualment i per tant, no hi haurà millora! Com diuen els "coach" si vols fer quelcom d'extraordinari comença per fer quelcom de diferent... Fins ara potser no t'ha anat tant bé com voldries, és moment de canvis!!!

Somiar s'ha de somiar, però dic jo, somnis realistes, assumibles i q es puguin anar ampliant a mesura q els anem aconseguint no?

Doncs això, molta energia per aquest 2014 i q els vostres somnis us portin allà on volgueu arribar!


No hay comentarios:

Publicar un comentario