domingo, 12 de mayo de 2013

Última parada: 2a.divisió B, Tercera o Primera Catalana?

A una sola jornada per a l'acabament del campionat, resta encara el més important...
Qui en serà el campió?

L'Olot q ha comandat la classificació durant tota la segona volta i part d la primera, pot veure com se li escapa el títol a la darrera jornada! Podrà conviure amb aquesta pressió? Juguen a casa la Rapitenca... Un dur rival com a local!

El Cornellà, q també va començar el campionat liderant la classificació, veu ara com pot optar a la primera posició però també pot quedar relegat a la tercera plaça... Serà el Vilafranca qui visiti el municipal l'última jornada (amb els deures fets).

I l'Europa, tercer en discòrdia, "a la chita callando" s'ha colat de ple a la lluita pel títol! Qui ho dira a primers de lliga quan li costava guanyar i sumava d'un en un... Jugaran a casa contra un desmotivat Pobla de Mafumet!

Els de Gràcia tenen l'average guanyat a l'Olot, així q una derrota dels garrotxins i un empat dels cornellarencs els farien campions! El Cornellà té l'average perdut amb l'Olot, així q ha de guanyar i esperar q els de la Garrotxa perdin! L'Olot serà campió amb un sol punt!

I per la part baixa, tres equips es juguen continuar un any més a la categoria nacional: Montañesa, Júpiter i Vic! Tots tres juguen contra rivals q tampoc tenen res més a dir...

Els vigatans necessiten guanyar ja q un triple empat els deixaria com estan!
Els jupiterians necessiten sumar un punt més q la Monta, ja q l'average és favorable als grocs-i-negres. Un empat a punts amb els d'Osona donaria avantatge als grisgrana (però ambdós equips ocuparien places de descens).
Així, la Monta, perdent, pot seguir un any més a Tercera si fa el mateix resultat q els seus dos perseguidors!

Jornada doncs de transistors...
La meva recomanació: no aneu a veure la resta de partits perquè no tenen cap trascendència!
Tots juguen contra rivals sense res en joc (sempre q no hi hagi primes "extres")

Aprofito per a felicitar l'AEC MANLLEU per la plaça de playoff, i a Vilassar, Vilafranca i Palamós per certificar la permanència!

No hay comentarios:

Publicar un comentario