domingo, 5 de mayo de 2013

3,2,1... això s'acaba!

2 jornades i la Tercera Divisió conclourà!
2 jornades i es decidirà tot allò q encara està per decidir...

D moment, només està clar q el Balaguer ja és equip de 1a.Catalana i el Cerdanyola ho és de 3a.

I és q la setmana vinent hi haurà una d'aquelles autèntiques tardes de transistors... Doncs tan sols el partit entre Pobla i Terrassa no tindrà res en joc!

La jornada començarà amb el Balaguer-Vilassar. Els de la Noguera ja descendits poden fer la guitza als maresmencs q necessiten 2 punts per a certificar la permanència, o 1 punt si l'aconsegueixen contra el Vic! El Vilassar té una diferència de 5 punts sobre els vigatans i juguen entre ells a l'última jornada al Xevi Ramón. La diferència sobre el Júpiter és de 4 punts però amb goalaverage a favor dels maresmencs.

El Vic, és a tres punts de la Monta, amb qui tenen l'average empatat! A 5 dels maresmencs (ja hem dit q juguen entre ells l'última jornada). I a 6 punts del Vilafranca però amb l'average a favor dels vigatans. Això sí, si el Vic no guanya a la Rapitenca, seràn equip de Primera Catalana aquesta mateixa setmana si la Monta aconsegueix sumar un sol punt al seu desplaçament a Sant Boi.

No gaire millor ho té el Júpiter. Aquesta setmana juguen contra el Castelldefels.. Tot i q per punts en joc encara pot atrapar al Palamós (juguen a l'última jornada) i de pas esgarrapar-li l'average: 1 a 1 a l'anada! Els Palamosins certificarien la permanència matemàtica amb un sol punt a casa davant el Rubí i visitarien "La Verneda" amb els deures fets. A 5 punts dels jupiteristes hi ha el Vilafranca (q ha de jugar amb el Gavà aquest setmana i amb el Cornellà a la darrera jornada). A 4 punts el comentat Vilassar de Mar. I a 2 punts la Monta amb qui tenen l'average perdut!

Precisament la Monta podria fer un pas de gegant aquesta setmana si guanya a Sant Boi. I perdent, sempre q Vic i Jupiter no guanyin en tindrà suficient a fer el mateix resultat q osonencs i barcelonins a la darrera jornada! És qui ho té més apretat... Sobretot tenint en compte q a la darrera jornada s'enfronten al Manlleu (potser amb el playoff ja assegurat).

Precisament els manlleuencs en tindran prou amb un empat davant la Grama per certificar la seva plaça de playoff. De perdre, haurien de mirar de reull a l'empordà per saber que fan Figueres i Cornellà en el seu duel. I sinó, la darrera oportunitat al camp de la Monta. El Figueres acaba el campionat a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

Els cornellarencs poden inclús aspirar al Campionat si guanyen a Figueres i al Vilafranca i l'Olot perd contra l'Europa i no guanyen a la Ràpita! Díficil però no impossible!

Inclús l'Europa podria aspirar al Campionat si guanya aquesta setmana a la garrotxa (1 a 0 a l'anada a favor dels europeístes). Això sí, els olotins haurien de perdre a Sant Carles i els barcelonins guanyar també a la Pobla! Sumarien així 78 punts i alhora necessitarien també q el  Cornellà no sumi més de tres punts en els seus dos encontres...

Bulliria la calculadora amb un possible triple empat!
Transistors a dojo i nervis a flor de pell...

Això és el q queda encara!
Com diuen aquells: "Ahí es Nada!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario