lunes, 8 de octubre de 2012

Un microcicle diferent...

Quan tot just ha començat el campionat es fa extrany parlar d'un microcicle de transició!
I és q aquest any la Tercera Divisió ha sofert un contratemps en el calendari (maco i per una bona causa, però un contratemps). Així durant quinze dies no hi haurà lliga! Sí sí, ho heu sentit bé, dues setmanes sense campionat quan tot just portem 6 jornades.

Ja sabeu q aquest "parón" és degut al torneig de la UEFA, el campionat de regions en el q participa CATALUNYA, amb el 95% de jugadors de Tercera Divisió.

Així, a petita escala, tenim l'aturada per les seleccions q tenen els professionals.
Hi ha equips q tenen uns quants jugadors a Kíev mentre la resta segueix entrenant aquí, i d'altres q tenen tots els jugadors disposats a entrenar amb la mirada posada en la jornada a tres setmanes vista!

Bon panorama per a fer un microcicle de treball individual on posem a cadascú allà on encara no havia arribat! Un bon moment per ajustar patrons tàctics a nivell individual i fer les correccions necessàries per a q cadascú entengui quin és el seu rol!

Sense la competició q ens ofegui (ja vindrà la jornada intersetmanal per a recuperar aquesta aturada), és ideal treballar per a millorar, per a corregir, per a ajustar, per a afinar...
Un microcicle diferent!

No hay comentarios:

Publicar un comentario