domingo, 18 de abril de 2010

És notícia...

Tot i q no és l'objectiu d'aquest blog, no hi ha dubte q el futbol català viu aquests dies sota la possible arribada d'una nova manera de funcionar q està removent pensaments d'uns i altres sobre si la mesura és encertada o no...
Aquí us deixo l'enllaç del projecte de modificació del pla de competició del futbol base q la Federació Catalana de Futbol ha presentat als clubs catalans.
https://docs.google.com/fileview?id=0BwOFOO99eDByMmEwNGY2MmUtNWVkNS00MTcyLTllZWItYjBhNzg4ZmUxMmIy&hl=en

La principal novetat, més enllà del canvi de nom de les categories i la redistribució dels equips per evitar els desplaçaments és la incorporació del Futbol-7 en categoria Aleví per a q el Futbol a la nostra terra sigui més formatiu q competitiu.
S'haurà de veure, en un futur si aquesta mesura provoca una millora del nivell dels nostres jugadors Infantils i Cadets.

Si voleu conèixer l'opinió de la direcció tècnica de la FCF, cliqueu en l'enllaç de la notícia q publica la web de la federació:
http://www.fcf.cat/pub/noticiaAmpliada.asp?idnoticia=2810&gruponoticia=20

Sigui com sigui, el futbol necessita una sacsejada per a q tothom reflexionem el pq la majoria d'esports col·lectius avancen i el nostre estimat esport "rei" sembla estancat en el passat... Cal posar en dubte sempre qualsevol canvi, però sense q aquest qüestionament comporti una vegada més q l'esport no evolucioni: si no s'intenta canviar res, tot seguirà igual!

Benvingudes siguin les revolucions q comporten evolució!

No hay comentarios:

Publicar un comentario