sábado, 14 de mayo de 2011

La lliga s'acaba... ara toca avaluar!

Doncs arribats al mes de maig poc més ens queda que esperar a que les diferents competicions finalitzin... això sí, pensant ja en la temporada vinent!

La veritat és q algunes de les diferents categories del futbol base ja han acabat llurs tornejos però encara hi han molts equips amb el més calent a l'aigüera. Sobretot al futbol territorial.

Després del boom mediàtic dels grans de la lliga espanyola (semblava q només existia el futbol i q només són ells el qui competeixen en aquest campionat) crec q podem assegurar q la temporada vinent es veuràn dos estils de joc molt diferenciats: els qui intentaran tenir alts percentatges de possessió de pilota (compte amb no avorrir al públic en general) i aquells qui buscaran arribar a la porteria adversaria el més ràpid possible (compte no confondre's d'esport...)

Sigui com sigui, el futbol és molt més q aquest parell d'equips! (Per sort) Així q cadascú ha de pensar en qui és i on està i disposar-se a extreure'n les corresponents conclusions. Hem aconseguit el màxim rendiment de cadascun dels nostres jugadors?

Serà ara, una vegada finalitzi el campionat (disposarem dels resultats del test final: la taula classificatòria), el moment de fer valoracions.
Serà el moment d'enrecordar-se del primer dia de treball (allà l'agost o el setembre)
Serà el moment per a fer balanç de tot allò que ha passat; però sobretot pq ha passat!
Serà el moment per a resumir-ne l'evolució dels diferents equips

I per suposat... serà el moment de tornar a començar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario