miércoles, 9 de febrero de 2011

Clínic d'Entrenadors a Santpedor

Ahir dimarts 8 de febrer es va celebrar a Santpedor el Clínic d'Entrenadors q la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Futbol està duent a terme per diferents comarques catalanes.
L'acte va constar de tres parts: una primera, de teòrica; una segona, d'aplicació pràctica; i una tercera, un partit entre les fèmines cadet-juvenil del Santpedor i una selecció Bages-Berguedà.

Entre la teoria, una petita mostra del q vol dir planificar l'entrenament i seqüenciar els continguts segons les edats dels jugadors. També hi va haver temps per reflexionar sobre les instruccions (explicacions) de l'exercici i les seves indicacions (consignes). Finalment es va donar a conèixer la secció "Assessoria Tècnica" de la web de la Federació (www.fcf.cat/pub/assessoria_tecnica.asp) destinada a oferir recursos als entrenadors.

En la part pràctica (al camp del CF Santpedor), els jugadors Infantils de l'equip blaugrana van practicar diferents exercicis com a mostra d'activitats a poder realitzar durant els entrenaments del futbol base. En primer lloc es van realitzar carreres sense pilota en un recorregut físic de coordinació; una segona activitat en forma d'automatisme amb finalització on s'introduïa el treball del control orientat; un tercer exercici per al treball del control orientat (Rondo); i finalment, un partit condicionat on es premiava el control orientat.

Sens dubte, gran presència d'entrenadors i entrenadores q van gaudir d'aquesta trobada així com del posterior partit de fèmines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario