jueves, 24 de junio de 2010

Mundial???

No sé si el Campionat Mundial de Futbol es pot considerar com la màxima fita q pot assolir un jugador o si hauriem d'anar a les competicions continentals (o al munidalet de clubs) per fer aquesta afirmació...
El q sí és cert, és q en el mundial es reuneixen gran part dels millors jugadors del món!
Això, llegit així, implicaria q aquests jugadors haurien de partir amb unes condicions tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques immillorables! però estem veient q no és or tot el q llueix...
Estem veient moltes errades tècniques, i desconeixem si és per tema PRESSIÓ/ESTRÉS de la competició o si és per mancances en la seva formació com a jugadors! Quantes vegades hem sentit a parlar de la pilota del mundial i quantes hem sentit a parlar de q potser el jugador no adapta la seva posició corporal per a colpejar adequadament la pilota?
Ens estem trobant amb molts errors en la presa de decisions, jugadors q en certes situacions del joc escullen la pitjor de les opcions possibles! els jugadors poden equivocar-se, per suposat, però és normal q els millors jugadors s'equivoquin tan sovint? torna a ser qüestió de PRESSIÓ o torna a ser conseqüència de mancances en el procés de formació???
I com és possible q tb es comenti si els jugadors estan més o menys cansats? és q no hi ha un estudi de l'estat físic dels jugadors? com és possible q els jugadors no arribin a l'estat òptim de forma física després de la preparació pre-mundial? falla quelcom!

em preocupa q jugadors professionals, quasi la totalitat, no suportin això de la pressió... és q no entrenen en situacions d'ESTRÉS COMPETITIU? q fan doncs en la preparació?

em costa entendre q no hi hagi un treball al darrere q estigui a l'alçada del q és una cita mundialística...
és molt fàcil parlar des de la barrera, és cert, però arribats a aquest moment, com és q el futbol q s'està presentant és tant "limitat"? és q els equips no tenen clar a q juguen? és q no saben q han de fer per atacar o defensar als diferents rivals? hi ha manca d'entrenament de qualitat? q està fallant?

espero sigui simplement un "bypass" i després del bon partit Alemanya-Ghana, les demés seleccions en prenguin bona nota i poguem parlar de l'exquisitesa d'aquest mundial... no val a dir q el resultat és el q importa, pq els ghanesos van jugar tot el partit de cara i sabent q Serbia els eliminava en qualsevol moment!

no val tot en el futbol, cal fer una aposta i jugar les millors cartes, però cadascú amb el seu estil!

No hay comentarios:

Publicar un comentario