martes, 18 de mayo de 2010

Tornem a començar

Cada temporada q acaba és una nova oportunitat per a tornar a començar...
Tant si s'ha assolit els objectius com si no, és el moment de pensar en com plantejar la nova temporada q passat l'estiu ens tornarà a omplir els dies i les hores amb futbol, futbol i més futbol.
És aquest el moment doncs, d'analitzar tota la nostra tasca al capdavant de l'equip per a valorar quins han estat els aspectes que han permès, o no, aquesta consecució de les metes marcades a principi de temporada...
Tot té un motiu i una explicació raonada, i de ben segur q si busquem entre els detalls ens adonarem q l'èxit o el fracàs ha estat conseqüència de diferents episodis que han estat controlats per l'entrenador en major o menor mesura!
Serà el moment doncs d'analitzar la temporada des de tots els punts de vista possible i fer un recull de la màxima informació útil per a poder valorar les virtuts i els defectes de les diferents sessions d'entrenament q hem plantejat així com dels diferents exercicis i jocs...
Serà el moment de prendre decisions a partir d'aquest recull de dades: cal variar la planificació general? els mesocicles i microcicles han estat els adequats al grup de jugadors q conformaven aquest equip i a la competició? han estat els entrenaments i els diferents exercicis prou intensos per a simular la situació de joc real q es viu en aquesta competició?
Però sobretot, la gran pregunta és, q més puc fer per millorar el rendiment dels meus jugadors i del meu equip?

No hay comentarios:

Publicar un comentario